Uw bedrijf op internet

De economie van vandaag is een netwerkeconomie met sterke onderlinge verbanden tussen bedrijven, organisaties en instituten. Het zaken doen en het creëren van toegevoegde waarde zullen in de nabije toekomst steeds vaker gebaseerd zijn op het Internetwerk-model. Deze nieuwe structuur biedt een wereldwijd 'web' van relaties met interactieve functies, waardoor het mogelijk wordt op elk moment van de dag en elke plaats ter wereld actuele informatie te verzamelen: real-time informatie die dient als basis voor efficiënt zaken doen.

Tevens vergroot het de mogelijkheid voor Uw bedrijf om informatie te verspreiden. Bijvoorbeeld met een webpagina op een web server.

Wat kan G-net voor u betekenen

Wij kunnen u bedrijf van een internet aansluiting voorzien en uw interne structuur beveiligen tegen saboteurs en hackers. Dit met behulp van een router. Deze router zorgt voor de verbinding naar internet maar kan ook voor de beveiliging zorgen middels een access-list en/of met de firewall IOS software van Cisco. Met deze software is functionaliteit van een firewall te simuleren, dit maakt het tot een relatief kleine investering om veilig internet op te gaan. 

De snelle introductie van internet applicaties in de organisatie verandert het idee van simpele TCP/IP netwerken naar complexe, missie-critische enterprise netwerken. Hierdoor is het vaak ook nodig naar de bestaande netwerk apparatuur te kijken of deze de vergroting van de datastroom nog aan kan.

G-net helpt bij het ontwikkelen van een end-to-end netwerk oplossing die past bij Uw organisatie. Een netwerk met een hedendaags ontwerp wat voorbereid is op de toekomst.

Onze ervaring met dit medium zorgt ervoor dat G-net een uitgebreide, specialistische kennis heeft opgedaan bij het ontwerp, de realisatie, de beveiliging en het beheer van grootschalige digitale infrastructuren. Daardoor is zij voorbereid op de uitdagingen van de digitale economie. Het realiseren van een webkoppeling vergt een methodische aanpak. Belangrijke aandachtspunten zijn : het functioneel ontwerp van de user interface een analyse van technische knelpunten, het technisch ontwerp van de netwerk-architectuur, de beveiliging, en realisatie van het netwerk.

Een noodzakelijke eerste stap is een vooronderzoek met als resultaat een deugdelijk projectplan. Daardoor krijgen alle betrokkenen inzicht in de mogelijkheden en beperkingen, het tijdpad en de kosten. 

Onze medewerkers zijn Cisco gecertificeerd op algemeen en ontwerp gebied. Waardoor wij in staat zijn een netwerk op te leveren wat volledig aan uw wensen voldoet.
Gnet, Het Vierkant 16, 1852 RA Heiloo
Phone 0725118151 
email g-net@g-net.nl