Waarom cisco

Cisco is leverancier van netwerk producten.

Cisco heeft naar onze mening op dit moment de betrouwbaarste apparatuur waar ook de beste service op geleverd wordt. Cisco loopt in ontwikkeling van technologie ver voor op de andere merken. Cisco ondersteund alle protocollen en ontwikkelen vaak nog extra functionaliteit voor de ondersteuning van de betreffende protocollen.

Cisco apparatuur is modulair opgebouwd wat als voordeel heeft dat U altijd kunt uitbreiden of veranderen van functionaliteit, waardoor de functionaliteit tot in lengte van jaren gewaarborgd wordt.

Cisco is van alle markten thuis, routers, swiches, hubs, management software, enz deze zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. Door de verscheidenheid van apparatuur die Cisco op de markt brengt is het gehele netwerk op te bouwen met een merk wat qua functionaliteit en comptabiliteit een groot voordeel is.

IOS

Cisco werkt met IOS dit staat voor Internetworking Operating System. Het voordeel van IOS is dat met iedere nieuwe software versie die uit komt, de router nieuwe functionaliteit krijgt. Dit betekend weer dat de levensduur van de router aanzienlijk verlengt wordt, want na 5 jaar is de router nog steeds te voorzien van andere software waardoor je werkt volgens de nieuwste specificaties.

Al deze factoren zorgen voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Partner

Door onze hoge graad van certificering zijn wij Cisco Reseller waardoor wij extra ondersteuning kunen genieten van Cisco op gebied van backup en kennis. Tevens worden wij constant geinformeerd over de nieuwste technologien van Cisco middels e-mail en seminars. Bezoeken wij sales update trainingen en participeren wij in het Cisco consultants program. Door onze specialisatie zijn wij in staat de beste service te biede

Onze medewerkers zijn Cisco gecertificeerd op algemeen en ontwerp gebied. Waardoor wij in staat zijn een netwerk op te leveren wat volledig aan uw wensen voldoet.
Gnet, Het vierkant 16, 1852 RA Heiloo
Phone 0725118151 
email g-net@g-net.nl