Profiel

Wij zijn een klein, maar hooggekwalificeerd, en flexibel bedrijf. G-net is landelijk opererend en is actief op het gebied van netwerken. Met name richten wij ons op de implementatie van netwerkcomponenten in bestaande of nieuw aan te leggen netwerken. Door de sterke specialisatie, de hooggekwalificeerde medewerkers en onze samenwerkingsverbanden is G-net in staat voor alle netwerk problemen oplossingen te bieden. Een network integrator voor grote en kleine ondernemingen.

Wat kunnen wij voor u doen

Op de ICT-markt is G-net aanbieder van de infrastructuur, de hardware, de technologie, de management systemen en de bekabeling voor bedrijfsbrede netwerken en oplossingen voor het Intra- en Internet. Ook levert G-net de daarbijbehorende diensten. Niet alleen in de vorm van consultancy, implementatie, technische ondersteuning en onderhoud van het netwerk, maar ook bijvoorbeeld met het leveren van tijdelijk extra personele versterking (op project- of detacheringbasis). Daarmee is G-net uitgerust om in alle fasen van een ICT-project te ondersteunen of indien gewenst de totale projectverantwoordelijkheid over te nemen van de klant. 

Het uitgangspunt bij de dienstverlening is een analyse van de communicatiestructuur van uw organisatie ( De G-net Baseline). Op basis van die gegevens wordt een op maat gesneden en op de toekomst gericht ontwerp gemaakt. Functionaliteit, betrouwbaarheid, redundantie en natuurlijk ook de investering zijn daarbij belangrijke wegwijzers. Met het oog op investment protection leggen wij ons vooral toe op het ontwerp van scalable architectures.

Onze doelstelling

Ieder bedrijf heeft ideeën over de wijze waarop het zijn dienstverlening gestalte geeft. Zo ook G-net.

De aanpak van G-net in de realisering van kortlopende en langlopende projecten kenmerkt zich door flexibiliteit, korte communicatielijnen en een heldere procedure. Als opdrachtgever krijgt u daardoor precies de diensten die u verlangt. Sleutelwoorden in onze doelstelling zijn duurzaam en betrouwbaar. En die kernwoorden slaan zowel op de producten, de netwerken, de diensten als op de relatie met de klant. De waardering daarvoor blijkt uit de lang lopende relaties met klanten.

Onze medewerkers

Onze specialisten hebben minimaal 3 tot 4 jaar ervaring in de netwerkbranche en zijn gecertificeerd op gebied van Cisco. Daarnaast beschikken zij ook over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Betrokkenheid van medewerkers

Onze groei is zowel het gevolg van het succes van onze dienstverlening bij bestaande klanten als het stijgend aantal opdrachten bij nieuwe klanten. Deze groei kunnen wij alleen realiseren met de kennis, inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Elk organisme heeft, om succesvol te zijn, twee krachten nodig. Een spirit, die motiveert en stuurt, en vindingrijkheid voor praktische antwoorden op de vragen die de omgeving stelt.

Een doelmatige methodiek ontwikkelen is één ding, maar deze ook zo toepassen dat er altijd werkbare oplossingen uitrollen, vraagt om medewerkers die betrokken zijn bij de organisatie en als een team samenwerken. G-net heeft van zulke medewerkers.

Voordelen van het zaken doen met G-net

Korte communicatie lijnen. 

Zeer gespecialiseerde medewerkers.

Concurrerende tarieven.

Beproefde apparatuur en technologie

Voor de netwerkproducten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van het A-merk, Cisco. Hiervoor is ondermeer een 'partnership' aangegaan met Cisco. Waardoor achter ons weer een team voor U klaar staat.

Kontakt Opnemen

Indien u meer wilt weten over de diensten en de concurrerende tarieven van G-net, dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen met onze verkoop binnendienst op 072-5118151. Of vraag onze brochure aan g-net@g-net.nl 

Onze medewerkers zijn Cisco gecertificeerd op algemeen en ontwerp gebied. Waardoor wij in staat zijn een netwerk op te leveren wat volledig aan uw wensen voldoet.
Gnet, Het Vierkant 16, 1852 RA Heiloo
Phone 0725118151 
email g-net@g-net.nl